Pagina delen
Meer mogelijkheden
Inschrijven als nieuwe patient

Implantaten

Implantaat is te vergelijken is met een kunstwortel welke op de plaats gezet kan worden van een wortel van de tand of kies die verloren is gegaan.

Het implantaat vervangt dus de natuurlijke tandwortel en kan dienen als een nieuw stevig fundament voor een kroon, brug of een kunstgebit

Deze techniek heeft zichzelf voldoende bewezen en is een prima aanvulling op de gangbare behandelingen.

Klikgebit

Een klikgebit is een kunstgebit die aan implantaten in uw mond wordt bevestigd. In plaats van een los gebit, wordt een 'plaatje' met kunsttanden aan uw boven- en/of onderkaak vastgemaakt. 
Het aanbrengen van implantaten onder een volledige prothese is een prima methode om extra houvast te bieden. Het geeft extra comfort, zekerheid en natuurlijke uitstraling.
Vergoeding voor een klikgebit vindt grotendeels plaats vanuit de basisverzekering.

Kronen en bruggen op implantaten

Als er één of meerdere tanden of keizen ontbreken, kunnen kronen of bruggen op basis van implantaten een vaste oplossing zijn.

Behandeling bij uw eigen tandarts

Het plaatsen van implantaten in onze praktijk wordt uitgevoerd door tandarts O.G. Hess die daarvoor speciale opleidingen heeft gevolgd en jarenlange ervaring heeft. Implantaten worden -onder plaatselijke verdoving- in de kaak geplaatst. De behandeling geeft weinig ongemaak. Implanteren is geen haastwerk, u wordt in alle rust in uw eigen vertrouwde omgeving behandeld. 

In een adviesgesprek kunt u samen met de tandarts de mogelijkheden bespreken. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. 

Adresgegevens

Tandartsenpraktijk Wommels
De Koarte Baan 13
8731 DX Wommels
KvK: 54097533

Openingstijden:
Maandag & dinsdag:
08:00 - 16:30
Woensdag t/m vrijdag:
08:30 - 17:00

Bel voor een afspraak:

0515-332418

Website en design door AddNoise internet & design