Pagina delen
Meer mogelijkheden
Inschrijven als nieuwe patient

Protheses

Een uitneembare prothese (kunstgebit) is één van de meest gebruikte oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden. Prothesen kunnen worden toegepast bij het ontbreken van een aantal tanden of kiezen; een partiële prothese (ook plaat- of frameprothese genoemd), of bij het ontbreken van alle tanden en kiezen; een volledige prothese (kunstgebit), maar ook prothese met steun op implantaten (klikgebit). 

 

Frameprothese

Een plaat- of frameprothese, ook wel partiële prothese genoemd, is een vervanging van een of meer tanden of kiezen. Een oplossing als uw verloren tanden of kiezen niet door een brug, kroon of implantaat worden vervangen.
Als u een aantal tanden of kiezen kwijt bent, zorgt een partiële prothese ervoor dat u beter kunt bijten, kauwen en spreken. Daarnaast kan de partiële prothese ook het uiterlijk van uw gebit verbeteren en worden bovendien de overige tanden beschermd tegen slijtage en bederf. 

Klikgebit

Een klikprothese is een confortabel alternatief voor een los kunstgebit. De prothese wordt aan de implantaten met een kliksysteem bevestigd. In sommige gevallen wordt de behandelinging vergoed vanuit de basisverzekering.

Adresgegevens

Tandartsenpraktijk Wommels
De Koarte Baan 13
8731 DX Wommels
KvK: 54097533

Openingstijden:
Maandag & dinsdag:
08:00 - 16:30
Woensdag t/m vrijdag:
08:30 - 17:00

Bel voor een afspraak:

0515-332418

Website en design door AddNoise internet & design