Pagina delen
Meer mogelijkheden
Inschrijven als nieuwe patient

Praktijk info

De praktijk in Wommels bestaat sinds 1982 en jarenlang behandelt patiënten vanuit Wommels en omgeving. De praktijk ligt aan de Bolswardertrekvaart en bevindt zich in het historische pand van het voormalige kaaspakhuis.

In dit karakteristieke historische pand wordt een complete, zeer moderne en kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde aangeboden. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan services. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Naast reguliere tandheelkunde worden in onze praktijken orthodontie en implantologische behandelingen aangeboden. Er is mondhygiëniste om uw gebit zo lang mogelijk schoon, gezond en mooi te houden en ook is er een tandprotheticus die uw problemen aan uw gebitsprothese zal oplossen. 

Patiëntvriendelijkheid, goede dienstverlening en informatievoorziening vinden wij belangrijk. Ons team heeft daarom altijd persoonlijke aandacht voor u als patiënt. U krijgt alle informatie, u mag altijd vragen stellen, en samen met u wordt een keuze gemaakt tussen verschillende behandelopties. Samen met u proberen wij een optimale oplossing te vinden voor uw persoonlijke situatie.

U bent hier:

Adresgegevens

Tandartsenpraktijk Wommels
De Koarte Baan 13
8731 DX Wommels
KvK: 54097533

Openingstijden:
Maandag & dinsdag:
08:00 - 16:30
Woensdag t/m vrijdag:
08:30 - 17:00

Bel voor een afspraak:

0515-332418

Website en design door AddNoise internet & design